Murder mystery

Murder Mystery är ett spel som inspirerats av den klassiska deckargenren där ett mord sker på ett avlägset gods ute på landsbyggden under en mörk och stormig natt, och det visar sig att det vimlar av personer som haft både motiv och möjlighet att utföra dådet.

Murder Mystery är en slotmaskin skapad av speltillverkaren Playtech och den går att spela i många olika casinon på internet.

Exempel på symboler som kan visa sig på hjulen är de tre huvudmisstänkta personerna. Potentiella mördarvapen som knivar, eldvapen och gift kan också dyka upp, liksom rubiner, safirer, smaragder och ametister.

Vi rekommenderar att du spelar med ljudet på, för musiken hjälper till att skapa rätt stämning.

Grundläggande fakta

 • Murder mystery - Speltillverkare: Playtech
 • Tema: Mordgåta
 • Hjul: 5
 • Spellinjer: 40
 • Spelplan: Fyra symboler visas på varje hjul, vilket ger en spelplan bestående av 5 hjul x 4 symboler = 20 symboler
 • Vildsymbol: Ja
 • Spridningssymbol: Ja
 • Free spins läge: Ja
 • Växande jackpott: Nej

Interaktivt bonusspel

En av de många bonusfunktionerna i Murder Mystery är ett pick-me bonusspel där du får göra val för att avslöja din belöning, och du kan få hjälp av en vinstmultiplikator på upp till 10x.

Free spins bonusläge

Det finns tre olika bonusfunktioner som delar ut free spins.

Kan jag spela på mobilen?

Murder Mystery fungerar bra oavsett om man spelar på en stationär dator, på en smartphone eller på surfplatta.

Vildsymbol

Vildsymbolen kan ersätta en vanlig symbol, däremot ersätter den inte spridningssymbolen.

Vildsymbolen kan dyka upp som staplad vildsymbol på vilket eller vilka hjul som helst.

Om du får tre, fyra eller fem vildsymboler på en aktiv spellinje vinner du 1, 5 eller 18,75 gånger insatsen.

murder mystery slot

Murder Spins

Murder Spins är en funktion som triggas slumpvis. Under Murder Spins kan symboler kan förvandla sig för att ge dig vinster.

Frågetecknet är en symbol som kan dyka upp under Murder Spins och ge dig 2 free spins: ett med vapentema och ett med mördartema. Du är garanterad vinst på bägge två.

Under vapensnurret kommer mordvapnet att avslöjas. Upp till tolv frågetecken visar sig på de första tre hjulen och förvandlar sig till samma mordvapen för att skapa en vinnande kombination för dig.

Under mordsnurret kommer mördaren att avslöjas. Upp till tolv frågetecken visar sig på de första tre hjulen och förvandlar sig till samma person för att skapa en vinnande kombination för dig.

Välj vilken bonus som passar dig bäst

Detektiven är en spridningssymbol och om minst tre detektiver visar sig, var som helst på hjulen, får du välja mellan fyra olika bonusar.

 • Wild SpinsOm du väljer denna bonus belönas du med free spins, och under alla dina free spins kommer två vildsymboler att visa sig på hjulen 1-3. Detta är den bonus som har lägst volatilitet. Hur många free spins du får? Det beror på antalet detektiver som triggade. Tre detektiver ger dig 12 free spins, fyra detektiver innebär 16 free spins och fem detektiver resulterar i 25 free spins.
 • Reveal SpinsOm du väljer den här bonusen kommer du att få free spins där upp till tolv frågetecken kan uppenbara sig och förvandla sig till olika symboler – som förhoppningsvis hjälper dig att bilda vinnande kombinationer. Denna bonus har medelvolatilitet. Hur många free spin du får beror på antalet detektiver som triggade: 3 detektiver = 6 free spins, 4 detektiver = 8 free spins och 5 detektiver = 12 free spins.
 • Clue HuntDet här är ytterligare en bonus som passar den som vill ha medelvolatilitet. Du går på jakt efter mördarvapen i trädgården och ser tolv frågetecken. Välj vilka du ska undersöka med omsorg, för vissa ger dig pengar och andra kommer att avsluta letandet. Gift ger dig en gånger insatsen, knivar ger dig tre gånger insatsen och eldvapen ger dig sex gånger insatsen. En rökpuff är vad som avslutar bonusbanan. Din totalvinst kommer att multipliceras med 10, så det går att tjäna finfint med pengar här.
 • Multi SpinsDet här är valet för dig som vill ha hög volatilitet. Tre detektiver ger dig 12 free spins, fyra detektiver ger dig 16 free spins och fem detektiver ger dig 25 free spins. Under dina free spins gäller en 3x vinstmultiplikator för alla myntvinster.Om minst två spridningssymboler visar samtidigt belönas du med nya free spins.2 spridningssymboler = 3 free spins3 spridningssymboler = 12 free spins

  4 spridningssymboler = 16 free spins

  5 spridningssymboler = 25 free spins

  Funktionen Murder Spins kan triggas och du kan få upp till tolv frågetecken som förvandlas till slumpvis utvalda symboler.